Kiinteistöhuolto

Olemme konseptoineet kiinteistöhuollon palvelut ainutlaatuisella tavalla valmiiksi, helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen kiinteistön kunnossapitoon. Meillä kiinteistöstäsi huolehtii ammattitutkinnon suorittaneet ammattilaiset ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaita kuunnellen. Käytössämme on useita nykyaikaisia järjestelmiä, joiden avulla varmistamme palvelumme laadun ja kustannustehokkuuden.

palvelut
  • Kiinteistöjen yleishuolto- ja valvonta
  • Energiasäästöprojektit
  • Määräaikaishuollot ja tarkastukset
  • Ulkoalueiden ylläpito ja perusparannukset
  • Päivystys 24/7

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimitusjohtaja

Matti Jurvelin

Innovatiivista ja ihmisläheistä kiinteistöhuoltoa

Kiinteistöhuollon digitaaliset palvelut

Asiakkaidemme käytössä on kiinteistöhuollon sähköiset työkalut, jotka helpottavat ja parantavat kommunikointia sekä tehostavat toimintaamme. Sähköisen huoltokirjan avulla myös asiakkaamme tietävät kuka tekee, mitä tekee ja missä.

Meille on tärkeää, että asiakaskohteissamme asuminen on vaivatonta ja sen vuoksi myös kehitämme sähköisiä palvelujamme aktiivisesti.

Erikseen veloitettavien töiden ja oven avausten hinnat

Mikäli päivystyksen kautta tilattu työ osoittautuu kuuluvaksi huoneiston osakkaan tai vuokralaisen vastuulle, laskutetaan huoltomiehen päivystyskäynti oheisen hinnaston mukaisesti osakkaalta tai vuokralaiselta.

Oven avaukset suoritamme vain talon asukkaille ja pyydämme esittämään henkilötodistuksen. Mikäli asiakkaalla on aikaisempia oven avauksia maksamatta, voi avauksen maksaa vain käteis- tai korttimaksulla avauksen yhteydessä.

Hinnasto on voimassa alkaen 1.11.2021 ja hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.

Kiinteistöhuollon yhteydenottolomake

Huoltotöiden ilmoittamista varten löydät oikean lomakkeen Asukkaalle-sivulta. Pääset lomakkeelle myös tästä.

© 2023 Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Puhelin 010 821 6000 | Y-tunnus: 2057294-6 | Tietosuojaseloste