Vikailmoitus lomakkeella voit jättää meille huoltopyynnön, joka ohjautuu kiinteistönhoitajan työjonolle. Teemme vikakorjaukset arkisin klo 6 -14. Kiireellisissä tapauksissa, kuten vesivahingot ja oven avaukset, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai ilta- ja viikonloppuaikoina päivystäjään.

Huoltokohteidemme asukkailla on mahdollisuus jättää huoltopyyntö myös Asukasliittymän kautta. Jos olet jättänyt meille yhteystiedoissasi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, voit luoda tarvittavat tunnukset Asukasliittymään. Jos tunnusten luonti ei onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asukasliitymän kautta pääset seuraamaan jättämäsi huoltopyynnön etenemistä.

Asukasliittymän rekisteröinti ohje

Ohje työn tilaamisesta Asukasliittymän kautta

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa meille huoneistosi mittarilukemat. Virheellisen kirjauksen välttämiseksi, ilmoitathan kaikki mittarissa olevat numerot.

Jos lukemailmoitus liittyy muuttoon, muistathan tehdä myös muuttoilmoituksen asiaankuuluvaa lomaketta käyttäen.

Muuttoilmoituslomakkeella voit jättää tulo- / lähtöilmoituksesi taloyhtiön asukasrekisteriä varten. Ilmoituksen perusteella päivitämme huoneiston asukastiedot sekä nimet oveen ja nimitauluun.

Lomakkeella voit ilmoittaa lapsen syntymästä asukasrekisterin päivittämistä varten.

Lomakkeella voit ilmoittaa nimenmuutoksesta asukasrekisterin päivittämistä varten, kun tietosi löytyvät jo talonkirjoista.

Nimet oveen ja nimitauluun päivitetään erikseen löytyvän muuttoilmoituslomakkeen perusteella.

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta meillä, voit jättää tietosi avoimella työnhaku lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä sopivan työmahdollisuuden ilmaantuessa.

Antaessaan näillä lomakkeilla annetut tiedot huoltoliikkeelle tietojen luovuttaja antaa tietosuoja-asetuksen mukaisen hyväksyntänsä, että mainitut tiedot tallennetaan huoltoliikkeen asiakas- ja asukasrekisteriin, ja tietoja käytetään mainittua rekisteriä koskevan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tietojen luovuttaja hyväksyy lisäksi, että mainitut tiedot välitetään taloyhtiön/ kiinteistönomistajan ylläpitämään asukasrekisteriin, jonka tietoja käsitellään taloyhtiön/ kiinteistönomistajan toimesta ja jota koskevat edellä mainittujen tahojen tietosuojaseloste ja tietosuojaperiaatteet. Lisätiedot taloyhtiöltä/ kiinteistönomistajalta. Tämän toimenpiteen osalta huoltoyhtiö on ainoastaan tietojen käsittelijä ja tietojen luovuttaja antaa huoltoyhtiölle edellä mainituista suostumuksensa edelleen luovutukseen.

© 2023 Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Puhelin 010 821 6000 | Y-tunnus: 2057294-6 | Tietosuojaseloste