Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tule meille töihin!

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista. Joukostamme löytyy kiinteistönhoitajia, ulko- ja viheralueidenhoitaja, siivoojia, LVI-, sähkö- ja remonttiasentajia, koneenkuljettajia jtoimistotyöntekjöitä. Yrityksemme toiminta on laajentunut vuosien saatossa kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi ja toimintamme kasvaa edelleen. Rekrytoimme kasvavaan joukkoomme lisää osaajia palvelemaan asiakkaitamme Oulun talousalueella.

Liity iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme ja tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Kesätöihin kiinteistöpalveluihin

Kesäkauden 2023 rekrytoinnit ovat käynnissä ja jos olet reippaasti töihin tarttuva, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on kesätöitä juuri sinulle!

Tarjolla on monipuolisia töitä kiinteistöpalveluiden parissa, joten vaihtoehtoja löytyy niin sisä- kuin ulkotöistä. Vastineeksi työnteosta saat arvokasta työkokemusta, kilpailukykyisen palkan sekä reilut työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, me perehdytämme sinut työtehtäviisi, työvälineisiin sekä menetelmiin.

Miksi työskennellä meillä?

Yrityksemme on pitkänlinjan oululainen osaaja, joka on vakiinnuttanut asemansa Oulun markkinoilla. Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

harjakone

Miten meillä toimitaan?

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Mikä fiilis meillä on?

Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvä työilmapiiri on yhteinen tavoitteemme. Mittaustulosten perusteella kehitämme toimintaamme kaikilla organisaatiotasoilla. Tulosten mukaan meillä on rento työilmapiiri ja mukava työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

rekry_kiinteistohuolto

Seuraa meitä somessa!

Somekanavillamme pääset tutustumaan tarkemmin arkeemme ja miten työpäivämme kuluvat erilaisissa tehtävissä.

Konepalvelut | Koneenkuljettaja

Haemme konepalvelutiimiimme työkoneen/ kuorma-auton kuljettajaa kokopäivätyöhön.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhoitoon liittyviä konetöitä sekä maanrakennustöitä ja kuorma-auton kuljettajan tehtäviä. Toivomme, että hakijoilla on kokemusta kiinteistöjen aurauksista, maanrakennusalan konetöistä, vähintään C-luokan ajokortti, ammattiajoluvat, työturvakortti sekä tieturvakortti. Vaihtelevat työajat kuuluvat työn luonteeseen.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin ota yhteyttä Markoon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöhuolto | Kesätyö viherpalveluissa

Etsimme tiimiimme viheralueidenhoitajia huolehtimaan asiakaskiinteistöjen istutusalueista.

Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, sekä tuomaan hyvää mieltä asiakkaillemme. Työtehtäviisi kuuluu istutusalueiden kitkentä, pensaiden hoitoleikkaukset, sekä mahdollisesti pienet istutustyöt.

Työtä tehdään yleensä arkisin klo 7.00-15.00, mutta työajoissa voidaan tarvittaessa joustaa. Tässä työssä olemme tietenkin osittain säiden armoilla. Pieni sade ei meitä haittaa, mutta isompien myräköiden aikaan pidetään huilipäivä. Avuksesi saat auttavat työkaverit sekä jatkuvan tuen kokeneelta esihenkilöltäsi. Työt suoritetaan tiimeittäin.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä ja/tai puutarha-alan koulutuksen. B-ajokortti ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Pärjäät meillä varmasti, jos työhanskat sujahtavat käteesi sukkelaan ja olet oma-aloitteinen tiimityöskentelijä.

Työt alkavat huhtikuun puolenvälin jälkeen sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla ainakin syyskuun loppuun saakka. Työsuhteen pituus on sovittavissa, joten mainitsethan hakemuksessasi ajanjakson milloin voisit olla töissä.

Tarjoamme sinulle mukavan työn asiakaspalvelun parissa, kattavan perehdytyksen, kunnolliset työvälineet ja kivat työkaverit.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin otathan yhteyttä Villeen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ville vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 12.00- 13.00, puh. 010 8216036.

Kiinteistöhuolto | kesätyö ulkoaluetiimissä

Etsitkö kesätöitä ja pidät ulkoilmassa työskentelystä? Haemme tiimiimme ulkoalueidenhoitajia erilaisiin työtehtäviin kevään ja kesän ajaksi. Työtehtäviin kuuluu mm. nurmenleikkuuta, ulkoalueiden kevät- ja syyssiivoustöitä, sekä katualueiden puhtaanapitotöitä. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskohteidemme viihtyvyyteen.

Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti, mutta oma auto ei ole välttämätön. Töitä tehdään pääasiassa arkipäivisin, mutta töitä voi olla myös viikonloppuisin. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Pärjäät meillä varmasti, jos olet reippaalla asenteella varustettu ulkoilmaihminen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun puolen välin jälkeen ja kestävät huhtikuusta lokakuun loppuun saakka. Työsuhteen pituus on sovittavissa, joten mainitsethan hakemuksessasi ajanjakson milloin voisit olla töissä.

Tarjoamme sinulle mukavan työn asiakaspalvelun parissa, kattavan perehdytyksen, kunnolliset työvälineet ja kivat työkaverit.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin otathan yhteyttä Villeen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ville vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 12.00- 13.00, puh. 010 8216036.

Siivouspalvelut | Kesätyöpaikat

Siivouspalvelultamme löytyy sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia kesätyöpaikkoja.

Siivoustiimissä pääset tekemään siistiä jälkeä esimerkiksi taloyhtiöiden porraskäytävissä, sekä toimisto- ja liiketiloissa. Meiltä saat arvokasta työkokemusta, mukavat työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Täysi-ikäisyys ja ajokortti on eduksi, mutta palkkaamme kesätöihin myös alle 18-vuotiaita.

 Työkohteista riippuen, työajat ovat pääsääntöisesti joustavat. Meillä on tarjota sinulle töitä tulevaksi kesäksi, mutta halutessasi töitä voi löytyä myös opiskeluiden ohelle ennen ja jälkeen kesälomakauden. Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva aloitusaikataulu ja viikkotuntimäärä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin otathan rohkeasti yhteyttä Reetaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Reeta vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 10.00- 14.00, puh. 010 8216 084.

Siivouspalvelut | Palveluesihenkilö

Haemme palveluesihenkilöä siivouspalveluiden yksikköön

Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen. Meillä et koskaan joudu tekemään töitäsi täysin yksin, vaan saat avuksesi auttavat työkaverit sekä jatkuvan tuen esihenkilöltäsi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat mukavan työporukan ja erilaisia työsuhde-etuja.

Palveluesihenkilönä työskentelet työntekijöiden keskuudessa asiakaskohteissa, vastaat oman tiimisi toiminnasta ja osallistut jonkin verran käytännön työtehtäviin. Hallinnollisia vastuita on jaettu myös muille, joten voit keskittyä hyvään esihenkilötyöhön. Työtehtäviin kuuluu muun muassa perehdyttämistä, päivittäiset työvuorojärjestelyt, lisäpalveluiden myyminen asiakkaille sekä laadun tarkkailua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli pidät asiakaspalvelutyöstä ja sinulla on valmiuksia toimia siivoojien esihenkilönä, olet joustava ja suhtaudut myönteisesti asioiden kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta hyviä työyhteisötaitoja, englannin kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta siivousalalta. Aiempi kokemus esihenkilötyöstä tai palveluohjaajan tehtävistä on eduksi hakijalle. Ajokortti on työtehtävän suorittamisen kannalta välttämätön. Työaika on pääsääntöisesti klo 7.00-15.00 välillä, mutta toivomme hakijoilta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta-aikaan.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mukavaa työporukkaamme, niin otathan yhteyttä Reetaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Reeta Sassi vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 10.00-14.00, puh. 010 8216 084.

Talotekniikka | Sähköasentaja
sähköasentaja oulu

Haemme sähköasentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat korjaukseen, kunnossapitoon ja perusparannukseen liittyvät sähköasennustyöt eri ikäisissä kiinteistöissä. Tästä johtuen toivommekin, että sinulla on laaja-alaista kokemusta sähköasennuksista, monipuolisia kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä. Tekniikalla tehdään töitä rennolla asenteella ja hyvällä meiningillä. Työajat ovat joustavat ja illat sekä viikonloput voit omistaa muille itsellesi tärkeille asioille. Noudatamme sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta- ja hierontaedut.

Yrityksemme on kiinteistöpalveluiden monialayritys ja sähköpalvelumme toimivat kiinteistöhuollon tukena. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja arvon säilymiseen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin olethan yhteydessä Jaakkoon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaakko vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 9.00-16.00, puh. 010 8216 075.

| Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta meillä, voit jättää tietosi avoimella työnhaku lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä sopivan työmahdollisuuden ilmaantuessa.

© 2023 Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Puhelin 010 821 6000 | Y-tunnus: 2057294-6 | Tietosuojaseloste