Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tule meille töihin!

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista. Joukostamme löytyy kiinteistönhoitajia, ulko- ja viheralueidenhoitaja, siivoojia, LVI-, sähkö- ja remonttiasentajia, koneenkuljettajia jtoimistotyöntekjöitä. Yrityksemme toiminta on laajentunut vuosien saatossa kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi ja toimintamme kasvaa edelleen. Rekrytoimme kasvavaan joukkoomme lisää osaajia palvelemaan asiakkaitamme Oulun talousalueella.

Liity iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme ja tule meille töihin!

Miksi työskennellä meillä?

Yrityksemme on pitkänlinjan oululainen osaaja, joka on vakiinnuttanut asemansa Oulun markkinoilla. Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

harjakone

Miten meillä toimitaan?

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Mikä fiilis meillä on?

Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvä työilmapiiri on yhteinen tavoitteemme. Mittaustulosten perusteella kehitämme toimintaamme kaikilla organisaatiotasoilla. Tulosten mukaan meillä on rento työilmapiiri ja mukava työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

rekry_kiinteistohuolto

Seuraa meitä somessa!

Somekanavillamme pääset tutustumaan tarkemmin arkeemme ja miten työpäivämme kuluvat erilaisissa tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Konepalvelut | Koneenkuljettaja

Haemme konepalvelutiimiimme työkoneen/ kuorma-auton kuljettajaa kokopäivätyöhön.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhoitoon liittyviä konetöitä sekä maanrakennustöitä ja kuorma-auton kuljettajan tehtäviä. Toivomme, että hakijoilla on kokemusta kiinteistöjen aurauksista, maanrakennusalan konetöistä, vähintään C-luokan ajokortti, ammattiajoluvat, työturvakortti sekä tieturvakortti. Vaihtelevat työajat kuuluvat työn luonteeseen.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin ota yhteyttä Markoon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöhuolto | Käsilumityöntekijä

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisestä sekä liikkuvasta työtehtävästä? Houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen esimerkiksi opiskelujen tai osa-aikatyön ohella? Tässä työssä pääset helposti alkuun ja kuntosi kasvaa samalla, kun tienaat!

Etsimme joukkoomme reippaita ja oma-aloitteisia käsilumityöntekijöitä Oulun, Kempeleen ja Kiimingin alueille talvikaudeksi 2021 – 2022. Käsilumityöntekijänä pääset toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Töitä tehdään lumitilanteesta riippuen arkisin ja/ tai viikonloppuisin. Työvuoron alkamisajankohta ja kesto on tarpeen vaatiessa sovittavissa kaikille tekijöille tapauskohtaisesti. Tehtävä on sesonkiluonteinen ja töitä on tarjolla aina kun lunta sataa, lumien sulamiseen saakka. Palkka 12-13 €/ h ja työssä on tilaisuus lisätunteihin eri työtehtävissä mahdollisuuksiesi mukaan.

Toimimme koko Oulun talousalueella ja työtehtäväsi voivat keskittyä kotisi lähialueelle toiveidesi mukaan. Parhaassa tapauksessa pääset aloittamaan työt jo kotioveltasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lumen luonnista, vaan ahkera ja aikaansaava asenne ratkaisee!

kausityö oulu
Talotekniikka | Sähköasentaja

Haemme tiimiimme kokenutta sähköasentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja arvon säilymiseen.

Työtehtäviisi kuuluvat korjaukseen, kunnossapitoon ja perusparannukseen liittyvät sähköasennustyöt eri ikäisissä kiinteistöissä. Tästä johtuen toivommekin, että sinulla on laaja-alaista kokemusta sähköasennuksista, monipuolisia kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Työtehtävät suoritetaan itsenäisesti ja omatoimisesti. Meillä et kuitenkaan joudu tekemään töitäsi täysin yksin, vaan saat avuksesi auttavat työkaverit sekä jatkuvan tuen kokeneelta esimieheltäsi. Halutessasi voit kehittää ammattitaitoasi, sillä tarjoamme mahdollisuuden opiskella työn ohessa.

Työajat ovat joustavat, mutta suurin osa meidän asentajistamme työskentelee klo 7.00-15.00 tai klo 8.00-16.00. Illat ja viikonloput voit omistaa muille itsellesi tärkeille asioille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Löysitkö itsesi yllämainituista kriteereistä? Tartu haasteeseen ja lähetä meille hakemuksesi!

sähköasentaja oulu
Siivouspalvelut | Ylläpitosiivooja

Haemme kahta osa-aikaista ylläpitosiivoojaa vakituisiin työsuhteisiin. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa siivousalan kokemusta tai koulutusta, sillä perehdytämme sinut kattavasti työtehtäviisi. Työpäiviin kuuluu liiketilojen siivoustyötä asiakaskohteissa Oulun alueella. Työtä tehdään lauantaisin (4-7,5 h/vk) ja työajoista voimme sopia.

Saat avuksesi auttavat työkaverit sekä tuen kokeneelta esimieheltäsi. Esimiehet ovat meillä sinua varten. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan ja työsuhde-etuja sekä halutessasi mahdollisuuden alan koulutuksiin työn ohella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kohtuullinen suomen kielen taito on välttämätön. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kokemus ja osaaminen huomioidaan palkassa.

Siivouspalvelut | Siivooja

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista siivoustyötä? Toiminnan kasvusta johtuen haemme siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen tekemään mm. ikkunanpesuja ja peruspesuja asiakaskohteisiimme. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen.

Työpäiväsi koostuvat erilaisista siivoustöistä Oulun talousalueella. Sinulla ei tarvitse olla siivousalan koulutusta, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja kokemus peruspesuista katsotaan eduksi. Olet etsimämme henkilö mikäli olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työ edellyttää vähintään B-ajokorttia, oma auto ei ole kuitenkaan välttämätön. Suomen kielen taito katsotaan eduksi. Kokemus ja osaaminen huomioidaan palkassa.

Saat avuksesi auttavat työkaverit sekä tuen kokeneelta esimieheltäsi. Esimiehet ovat meillä sinua varten. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan ja työsuhde-etuja sekä mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja töitä on 30-37,5 h viikossa. Töitä tehdään arkena. Toivomme kuitenkin, että hakijoilla on tilapäisesti mahdollisuus työskennellä myös ilta- ja yöaikaan.

| Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta meillä, voit jättää tietosi avoimella työnhaku lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä sopivan työmahdollisuuden ilmaantuessa.

© 2021 Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Puhelin 010 821 6000 | Y-tunnus: 2057294-6 | Tietosuojaseloste