Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tule meille töihin!

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista. Joukostamme löytyy kiinteistönhoitajia, ulko- ja viheralueidenhoitaja, siivoojia, LVI-, sähkö- ja remonttiasentajia, koneenkuljettajia jtoimistotyöntekjöitä. Yrityksemme toiminta on laajentunut vuosien saatossa kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi ja toimintamme kasvaa edelleen. Rekrytoimme kasvavaan joukkoomme lisää osaajia palvelemaan asiakkaitamme Oulun talousalueella.

Liity iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme ja tule meille töihin!

Miksi työskennellä meillä?

Yrityksemme on pitkänlinjan oululainen osaaja, joka on vakiinnuttanut asemansa Oulun markkinoilla. Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

harjakone

Miten meillä toimitaan?

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Mikä fiilis meillä on?

Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvä työilmapiiri on yhteinen tavoitteemme. Mittaustulosten perusteella kehitämme toimintaamme kaikilla organisaatiotasoilla. Tulosten mukaan meillä on rento työilmapiiri ja mukava työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

rekry_kiinteistohuolto

Seuraa meitä somessa!

Somekanavillamme pääset tutustumaan tarkemmin arkeemme ja miten työpäivämme kuluvat erilaisissa tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Konepalvelut | Koneenkuljettaja

Haemme konepalvelutiimiimme työkoneen/ kuorma-auton kuljettajaa kokopäivätyöhön.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhoitoon liittyviä konetöitä sekä maanrakennustöitä ja kuorma-auton kuljettajan tehtäviä. Toivomme, että hakijoilla on kokemusta kiinteistöjen aurauksista, maanrakennusalan konetöistä, vähintään C-luokan ajokortti, ammattiajoluvat, työturvakortti sekä tieturvakortti. Vaihtelevat työajat kuuluvat työn luonteeseen.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin ota yhteyttä Markoon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöhuolto | kiinteistönhoitaja

Haemme kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen. Työtehtäviisi kuuluu kiinteistön pienet huolto- ja korjaustyöt, erilaiset määräaikaistarkastukset sekä asukkaiden vikailmoitusten hoitaminen. Joskus saatat päästä jopa tukkeutunutta viemäriä avaamaan, tai huolehtimaan vesivahingon jälkitorjunnasta.

Meillä pyritään siihen, että kaikki tekevät koulutustaan vastaavaa työtä. Tästä syystä esimerkiksi lehtien keruu ja nurmen leikkaus eivät ole osa tehtäviäsi, vaan ne suorittaa asiaan vihkiytynyt ulkotyötiimimme. Työaika on aamuvirkulle ihanteellinen 06:00-14:00, mutta tässä voimme joustaa tarpeen niin vaatiessa. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten B-ajokortti on tehtävään pakollinen.

Meillä et koskaan joudu tekemään töitäsi täysin yksin, vaan saat avuksesi auttavat työkaverit sekä jatkuvan tuen kokeneelta esimieheltäsi. Esimiehet ovat meillä sinua varten. Sinun ammattitaitosi on meidän tärkein resurssimme ja siksi haluamme panostaa osaamiseesi tarjoamalla alaan liittyvää koulutusta ja mahdollisuuden opiskella työn ohessa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat mahtavan työporukan ja erilaisia työsuhde-etuja. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia.

Pärjäät meillä varmasti, jos olet oma-aloitteinen, avoin ja osaat tarttua asioihin. Tehtävässä onnistumisessa auttaa kiinteistönhoitajan perustutkinto tai muu soveltava koulutus.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin otathan yhteyttä. Saapuneiden hakemuksien käsittely aloitetaan 9.8.2022.

Puhelintiedusteluihin vastaavat arkipäivisin klo 11.00- 13.00:
11.- 15.7 välisenä aikana Pasi Gärding 010 821 6032
18.7 – 5.8 välisenä aikana Kalle Miettunen 010 821 6034 tai Joni Korhonen 010 821 6040.

Kiinteistöhuolto | Käsilumityöntekijä
kausityö oulu

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisestä sekä liikkuvasta työtehtävästä? Houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen esimerkiksi opiskelujen tai osa-aikatyön ohella? Tässä työssä pääset helposti alkuun ja kuntosi kasvaa samalla, kun tienaat!

Etsimme joukkoomme reippaita ja oma-aloitteisia käsilumityöntekijöitä Oulun, Kempeleen ja Kiimingin alueille talvikaudelle 2022. Käsilumityöntekijänä pääset toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Töitä tehdään lumitilanteesta riippuen arkisin ja/ tai viikonloppuisin. Työvuoron alkamisajankohta ja kesto on tarpeen vaatiessa sovittavissa kaikille tekijöille tapauskohtaisesti. Tehtävä on sesonkiluonteinen ja töitä on tarjolla aina kun lunta sataa, lumien sulamiseen saakka. Palkka 12-13 €/ h ja työssä on tilaisuus lisätunteihin eri työtehtävissä mahdollisuuksiesi mukaan.

Toimimme koko Oulun talousalueella ja työtehtäväsi voivat keskittyä kotisi lähialueelle toiveidesi mukaan. Parhaassa tapauksessa pääset aloittamaan työt jo kotioveltasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lumen luonnista, vaan ahkera ja aikaansaava asenne ratkaisee!

Siivouspalvelut | Keikkasiivooja

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista siivoustyötä? Haemme siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen tekemään mm. ikkunanpesuja ja peruspesuja asiakaskohteisiimme. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen.

Työpäiväsi koostuvat erilaisista siivoustöistä Oulun talousalueella. Sinulla ei tarvitse olla siivousalan koulutusta, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja kokemus peruspesuista katsotaan eduksi. Olet etsimämme henkilö mikäli olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työ edellyttää vähintään B-ajokorttia, oma auto ei ole kuitenkaan välttämätön. Kokemus ja osaaminen huomioidaan palkassa.
 
Saat avuksesi auttavat työkaverit sekä tuen kokeneelta esimieheltäsi. Esimiehet ovat meillä sinua varten. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan ja työsuhde-etuja, sekä mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa.
 
Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mukavaa työporukkaamme, niin laita hakemuksesi tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.
Voit soittaa Marille 050 5733 173 arkisin klo 9-14.
Siivouspalvelut | Useita paikkoja

Töihin puhtauspalveluihin?

Jos olet reippaasti töihin tarttuva, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on töitä juuri sinulle! Pääset luomaan viihtyisyyttä ja tekemään puhdasta jälkeä asiakkaidemme kiinteistöihin. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja nykyaikaisiin työvälineisiin sekä menetelmiin.

Millaisia töitä pääset meillä tekemään?

Siivoustiimissä pääset tekemään siistiä jälkeä esimerkiksi taloyhtiöiden porraskäytävissä sekä toimisto- ja liiketiloissa. Vastineeksi työnteosta saat arvokasta työkokemusta, kilpailukykyisen palkan sekä reilut työkaverit.

Tällä hetkellä meillä on avoinna:

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.
Voit soittaa Marille (klo 9-14) 050 5733 173 tai Reetalle (ti-ke klo 9-14) puh. 040 9211 185.

Talotekniikka | LVI-asentaja

Haemme LVI-asentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät erilaisten asiakaskiinteistöjen LVI- töitä (kunnossapito-, muutos- ja korjaustyöt). Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on LVI-asentajan tutkinto, omaat jo hieman alan työkokemusta, sekä sinulla on voimassa oleva ajokortti, työturvakortti ja tulityökortti. Työtehtävät suoritetaan itsenäisesti ja omatoimisesti, mutta et kuitenkaan joudu tekemään töitäsi täysin yksin. Avuksesi saat mahtavat työkaverit, sekä jatkuvan tuen kokeneelta esimieheltäsi.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkistä lähestymistapaa työn tekemiseen. Automaatiotekniikan sekä kiinteistöhuoltotehtävien tunteminen katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta ja työpäivät sijoittuvat arkipäiville.

Tarjoamme:

  • paikan hyvästä työyhteisöstä
  • ammattitaitoiset työkaverit ja työnjohdon jatkuvan tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • hyvät henkilökuntaedut.

Jos löysit itsesi yllämainituista kriteereistä, niin otathan meihin yhteyttä!

Lisätiedot: Esa Mehtälä, esa.mehtala@jurvelin.fi tai 010 821 6073. Puhelintiedusteluissa Esan tavoittaa arkisin klo 8-15.

| Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta meillä, voit jättää tietosi avoimella työnhaku lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä sopivan työmahdollisuuden ilmaantuessa.

© 2022 Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Puhelin 010 821 6000 | Y-tunnus: 2057294-6 | Tietosuojaseloste