Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tule meille töihin!

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista. Joukostamme löytyy kiinteistönhoitajia, ulko- ja viheralueidenhoitaja, siivoojia, LVI-, sähkö- ja remonttiasentajia, koneenkuljettajia jtoimistotyöntekjöitä. Yrityksemme toiminta on laajentunut vuosien saatossa kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi ja toimintamme kasvaa edelleen. Rekrytoimme kasvavaan joukkoomme lisää osaajia palvelemaan asiakkaitamme Oulun talousalueella.

Liity iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme ja tule meille töihin!

Miksi työskennellä meillä?

Yrityksemme on pitkänlinjan oululainen osaaja, joka on vakiinnuttanut asemansa Oulun markkinoilla. Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

harjakone

Miten meillä toimitaan?

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Mikä fiilis meillä on?

Mittaamme säännöllisesti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvä työilmapiiri on yhteinen tavoitteemme. Mittaustulosten perusteella kehitämme toimintaamme kaikilla organisaatiotasoilla. Tulosten mukaan meillä on rento työilmapiiri ja mukava työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

rekry_kiinteistohuolto

Seuraa meitä somessa!

Somekanavillamme pääset tutustumaan tarkemmin arkeemme ja miten työpäivämme kuluvat erilaisissa tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Konepalvelut | Koneenkuljettaja

Haemme konepalvelutiimiimme työkoneen/ kuorma-auton kuljettajaa kokopäivätyöhön.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhoitoon liittyviä konetöitä sekä maanrakennustöitä ja kuorma-auton kuljettajan tehtäviä. Toivomme, että hakijoilla on kokemusta kiinteistöjen aurauksista, maanrakennusalan konetöistä, vähintään C-luokan ajokortti, ammattiajoluvat, työturvakortti sekä tieturvakortti. Vaihtelevat työajat kuuluvat työn luonteeseen.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mahtavaa työporukkaamme, niin ota yhteyttä Markoon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viherpalvelut | Työnjohtaja

Haemme työnjohtajaa viherpalveluiden ylläpidon yksikköön.

Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen. Meillä et koskaan joudu tekemään töitäsi täysin yksin, vaan saat avuksesi auttavat työkaverit sekä jatkuvan tuen kokeneelta esimieheltäsi. Esimiehet ovat meillä oikeasti läsnä ja sinua varten. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat mahtavan työporukan ja erilaisia työsuhde-etuja. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia.

Työnjohtajana toimit esimiehenä viheralueiden ylläpidon tiimille. Työtehtäviisi kuuluu mm. oman tiimin työtehtävien organisointia, esimiestyötä, asiakaspalvelua sekä mahdollisesti jonkun verran tarjouslaskentaa. Toivomme, että sinulla olisi puutarhurin tai hortonomin tutkinto tai reilusti työkokemusta alalta. Pärjäät meillä varmasti, jos olet oma-alotteinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja organisointikyky ja pidät asiakaspalvelutyöstä.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Leikkikenttätarkastajan tutkinto sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinteistöhuolto | Käsilumityöntekijä
kausityö oulu

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisestä sekä liikkuvasta työtehtävästä? Houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen esimerkiksi opiskelujen tai osa-aikatyön ohella? Tässä työssä pääset helposti alkuun ja kuntosi kasvaa samalla, kun tienaat!

Etsimme joukkoomme reippaita ja oma-aloitteisia käsilumityöntekijöitä Oulun, Kempeleen ja Kiimingin alueille talvikaudelle 2022. Käsilumityöntekijänä pääset toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Töitä tehdään lumitilanteesta riippuen arkisin ja/ tai viikonloppuisin. Työvuoron alkamisajankohta ja kesto on tarpeen vaatiessa sovittavissa kaikille tekijöille tapauskohtaisesti. Tehtävä on sesonkiluonteinen ja töitä on tarjolla aina kun lunta sataa, lumien sulamiseen saakka. Palkka 12-13 €/ h ja työssä on tilaisuus lisätunteihin eri työtehtävissä mahdollisuuksiesi mukaan.

Toimimme koko Oulun talousalueella ja työtehtäväsi voivat keskittyä kotisi lähialueelle toiveidesi mukaan. Parhaassa tapauksessa pääset aloittamaan työt jo kotioveltasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lumen luonnista, vaan ahkera ja aikaansaava asenne ratkaisee!

Siivouspalvelut | Kesätyöntekijät 2022

Kesätöihin puhtauspalveluihin?

Jos olet reippaasti töihin tarttuva, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on kesätöitä juuri sinulle! Pääset luomaan viihtyisyyttä ja tekemään puhdasta jälkeä asiakkaidemme kiinteistöihin. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja nykyaikaisiin työvälineisiin sekä menetelmiin.

Millaisia töitä pääset meillä tekemään?

Siivoustiimissä pääset tekemään siistiä jälkeä esimerkiksi taloyhtiöiden porraskäytävissä sekä toimisto- ja liiketiloissa. Vastineeksi työnteosta saat arvokasta työkokemusta, kilpailukykyisen palkan sekä reilut työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Täysi-ikäisyys ja ajokortti on eduksi, mutta palkkaamme kesätöihin myös alle 18-vuotiaita.

Meillä on tarjota sinulle töitä paitsi tulevaksi kesäksi niin töitä voi löytyä myös opiskeluiden ohelle ennen ja jälkeen kesälomakauden. Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva aloitusaikataulu ja viikkotuntimäärä.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää.
Voit soittaa Reetalle (ti-ke klo 9-14) puh. 040 9211 185.

Siivouspalvelut | Ylläpitosiivooja

Haemme kokoaikaista ylläpitosiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen.

Työpäiväsi koostuvat toimistotilojen siivouksesta Oulun keskustan tuntumassa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa siivousalan kokemusta tai koulutusta, sillä perehdytämme sinut kattavasti työtehtäviisi. 

Saat avuksesi auttavat työkaverit sekä tuen kokeneelta esimieheltäsi. Esimiehet ovat meillä sinua varten. Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan ja työsuhde-etuja sekä halutessasi mahdollisuuden alan koulutuksiin työn ohella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Ajokortti tai oman auton käyttömahdollisuus eivät ole välttämättömiä, mutta ne katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi mukavaa työporukkaamme, niin laita hakemuksesi tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Talotekniikka | Remonttiasentaja

Asentajan työpäivät koostuvat erilaisista pienistä ja isoista sisustukseen- sekä remontointiin painottuvista projekteista. Työalueena on Oulun talousalue. Etsimme henkilöä, jolta löytyy aiempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä, sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia. Katsomme eduksi jos omaat aiempaa kokemusta laatoitustöistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn asiakaspalvelun parissa, kunnolliset työvälineet, mukavat työkaverit, sekä jatkuvan tuen kokeneelta esimieheltäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus Rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet reipas, oma-aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen.

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi työporukkaamme, niin otathan yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jarno vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 7.00 – 15.00, puh. 010 8216037

| Avoin hakemus

Mikäli olet kiinnostunut työpaikasta meillä, voit jättää tietosi avoimella työnhaku lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä sopivan työmahdollisuuden ilmaantuessa.

© 2022 Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Puhelin 010 821 6000 | Y-tunnus: 2057294-6 | Tietosuojaseloste