Asioi sujuvasti verkossa

Etusivu » Asiointi

Asiointi

Voit asioida kanssamme näppärästi lomakkeilla silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme lomakkeita arkisin toimistomme aukioloaikana. Mikäli asiasi vaatii välitöntä reagointia, soitathan lomakkeen täyttämisen sijaan asiakaspalveluumme. 

Antaessaan näillä lomakkeilla annetut tiedot huoltoliikkeelle tietojen luovuttaja antaa tietosuoja-asetuksen mukaisen hyväksyntänsä, että mainitut tiedot tallennetaan huoltoliikkeen asiakas- ja asukasrekisteriin, ja tietoja käytetään mainittua rekisteriä koskevan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tietojen luovuttaja hyväksyy lisäksi, että mainitut tiedot välitetään taloyhtiön/ kiinteistönomistajan ylläpitämään asukasrekisteriin, jonka tietoja käsitellään taloyhtiön/ kiinteistönomistajan toimesta ja jota koskevat edellä mainittujen tahojen tietosuojaseloste ja tietosuojaperiaatteet. Lisätiedot taloyhtiöltä/ kiinteistönomistajalta. Tämän toimenpiteen osalta huoltoyhtiö on ainoastaan tietojen käsittelijä ja tietojen luovuttaja antaa huoltoyhtiölle edellä mainituista suostumuksensa edelleen luovutukseen.

Tietosuojaseloste

Huoltopyyntö

Vikailmoitus lomakkeella voit jättää meille huoltopyynnön, joka ohjautuu kiinteistönhoitajan työjonolle. Teemme vikakorjaukset arkisin klo 6 -14. Kiireellisissä tapauksissa, kuten vesivahingot ja oven avaukset, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai ilta- ja viikonloppuaikoina päivystäjään.

Lue lisää

Kirjaudu Asukasliittymään

Huoltokohteidemme asukkailla on mahdollisuus jättää huoltopyyntö myös Asukasliittymän kautta. Jos olet jättänyt meille yhteystiedoissasi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, voit luoda tarvittavat tunnukset Asukasliittymään. Jos tunnusten luonti ei onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asukasliitymän kautta pääset seuraamaan jättämäsi huoltopyynnön etenemistä.

Kirjaudu asukasliittymään Asukasliittymän rekisteröinti ohje Ohje työn tilaamisesta Asukasliittymän kautta

Mittarilukemat

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa meille huoneistosi mittarilukemat. Virheellisen kirjauksen välttämiseksi, ilmoitathan kaikki mittarissa olevat numerot.

Jos lukemailmoitus liittyy muuttoon, muistathan tehdä myös muuttoilmoituksen asiaankuuluvaa lomaketta käyttäen.

Lue lisää

Ilmoita muutosta

Muuttoilmoituslomakkeella voit jättää tulo- / lähtöilmoituksesi taloyhtiön asukasrekisteriä varten. Ilmoituksen perusteella päivitämme huoneiston asukastiedot sekä nimet oveen ja nimitauluun.

Lue lisää

Lapsen syntymä

Lomakkeella voit ilmoittaa lapsen syntymästä asukasrekisterin päivittämistä varten.

Lue lisää

Nimenmuutos

Lomakkeella voit ilmoittaa nimenmuutoksesta asukasrekisterin päivittämistä varten, kun tietosi löytyvät jo talonkirjoista.

Nimet oveen ja nimitauluun päivitetään erikseen löytyvän muuttoilmoituslomakkeen perusteella.

Lue lisää

Anna palautetta

Palautelomakkeella voit jättää palautetta meidän palveluistamme.

Lue lisää

Tarjouspyyntö

Lomakkeella voit jättää palveluistamme tarjouspyynnön. Käsittelemme tarjouspyynnöt pikaisesti ja olemme yhteydessä haluamallanne tavalla.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot