Työtämme on turvata kaikkien kiinteistön käyttäjien viihtyvyys ja pitää huolta siitä, ettei kiinteistön arvo laske

Etusivu » Taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä sen eteen, että voimme tarjota sopimusasiakkaillamme kaikki kiinteistöhuoltopalvelut helposti ja kustannustehokkaasti saman katon alta. Toimintamme tärkeimpiä tavoitteita on toteuttaa taloyhtiöllenne laadukkaita kiinteistöpalveluilta huomioiden kiinteistönne erityistarpeet, turvata asukkaidenne arkea sekä edesauttaa kiinteistönne arvon säilyminen.

Kiinteistöhuollosta meillä on vuosikymmenien kokemus ja yrityksemme on vuosien saatossa kasvanut kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi. Arkemme rakentuu huoltokohteidemme kiinteistökierroksista ja asukkaiden ilmoittamista huoltotöistä sekä sopimuskohteidemme kausitöistä. Tiedotamme taloyhtiönne ajankohtaisista tapahtumista uutiskirjeillämme, joiden tilauslomake löytyy verkkosivujemme etusivulta. Uutiskirjeemme tilaajana saatte sähköpostiinne hyödyllistä tietoa taloyhtiönne kunnossapidosta.

Lue lisää kiinteistöhuollon palveluista

Jokainen kiinteistö opettaa meille jotain ja näitä oppeja hyödynnämme toimintamme kehittämisessä. Asiakassuhteidemme aikana huoltokohteemme tulevat meille tutuiksi ja kohtaamiset asukkaiden kanssa huoltokierroksilla ovat johtaneet moniin mukaviin keskusteluhetkiin.

Kiinteistöhuolto, siivous- ja konepalvelut palvelevat taloyhtiönne tarpeita. Lisäksi meiltä löytyy myös talotekniikan palvelut, eli remontointi-, LVI- ja sähköpalvelut, jotka ovat saatavilla myös yksityisille kotitalouksille. Tekniikan palvelumme saavat asiakkailtamme runsaasti kiitosta laadukkaasta ja hyvin hoidetusta työstä. Jos taloyhtiössänne ilmenee työkohteita, joissa tekniikan palvelumme voisivat auttaa, annamme mielellämme lisätietoja.

Tutustu tekniikan palveluihin

Seuraa meitä somessa!

Somekanavillamme pääset tutustumaan tarkemmin arkeemme ja miten työpäivämme kuluvat erilaisissa tehtävissä.