Paikallisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Kiinteistöpalvelut asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille

Monipuolinen palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita niin sisä- kuin ulkotiloissa. Työtämme on turvata kaikkien kiinteistön käyttäjien viihtyvyys ja pitää huolta siitä, ettei kiinteistön arvo laske. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen ja käytössämme on useita nykyaikaisia järjestelmiä, joiden avulla varmistamme palveluidemme laadun ja kustannustehokkuuden.

Remontointi-, sähkö- ja LVI-palvelut ovat saatavilla myös yksityisille kotitalouksille ja kodin laajempikin muutostyö hoituu kauttamme jouhevasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä tavoitat ammattitaitoiset tekijät yhdellä yhteydenotolla.

Tutustu palvelutarjontaamme ja jätä yhteydenottopyyntö, niin räätälöidään kiinteistöllesi parhaiten sopiva kokonaisuus.

Kiinteistöhuolto

Olemme konseptoineet kiinteistöhuollon palvelut ainutlaatuisella tavalla valmiiksi, helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen kiinteistön kunnossapitoon.

Lue lisää

Siivouspalvelut

Siivouspalvelumme sovittaa monipuoliset siivoustehtävät toimivaksi palvelukokonaisuudeksi ja olemme suunnitelleet palvelutarjontamme mahdollisimman monipuoliseksi, joten löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet.

Lue lisää

Konepalvelut

Koneurakoinnista meillä on yli 30 vuoden kokemus. Nykyaikainen kalustomme sekä ahkerat ja vastuuntuntoiset ammattilaisemme takaavat laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Lue lisää

Tekniikka

Remontti-, LVI- ja sähköpalvelumme toteuttavat kaikki kiinteistöjen ylläpitoon ja kunnostukseen liittyvät työt. Tekniikan palvelut ovat saatavilla myös muillekin, kuin kiinteistöhuollon sopimuskohteille.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot