Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on nykyaikaiset työvälineet ja tavat työskennellä

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut

Siivouspalvelut Oulu

Siivouspalvelumme sovittaa monipuoliset siivoustehtävät toimivaksi palvelukokonaisuudeksi ja olemme suunnitelleet palvelutarjontamme mahdollisimman monipuoliseksi, joten löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet. Laajan kalustomme ja osaavan henkilöstömme käsissä hoituu myös erikoissiivoukset taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen, kuntosalien, toimistojen ja teollisuushallien tiloissa ja siivouspalveluitamme voi tilata myös yksittäisinä palveluina kiinteistön tarpeiden mukaisesti.

Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja meille on tärkeää, että työntekijöillämme on nykyaikaiset työvälineet ja tavat työskennellä. Panostamme toiminnassamme laadukkaaseen lopputulokseen ja huomioimme työskentelytavoissamme kustannustehokkuuden sekä ympäristöystävällisyyden. Siivouspalvelumme työnjohto antaa mielellään lisätietoja palveluistamme.

Siivouspalvelumme Oulussa

  • Liiketila- ja toimistosiivoukset
  • Porrassiivoukset
  • Teollisuus- ja tuotantotilasiivoukset
  • Palvelut autoliikkeille ja kuntosaleille
  • Laaja valikoima erikoissiivouksia
  • Soodapuhallukset

Siivouspalveluiden mitoitus

Jotta siivouksen lopputulos olisi toivotunlainen, on tärkeä mitoittaa tilan siivoustarpeet luotettavasti. Siivouspalveluidemme mitoittamiseen käytämme siivousalalle kehitettyä ohjelmistoa, jonka avulla saadaan todelliseen tekemiseen perustuva mitoitus. Ohjelmiston avulla siivouspalvelumme sovittaa monipuoliset siivoustehtävät toimivaksi sekä kustannustehokkaaksi palvelukokonaisuudeksi.

Siivouspalvelut taloyhtiöille

Siivouspalvelumme toimii osana kiinteistöhuoltoamme ja yksi tärkeimmistä asiakasryhmistämme ovat asunto-osakeyhtiöt.

Asunto-osakeyhtiöiden ylläpitosiivouksien lisäksi palvelumme sisältävät laajan tarjonnan erikoissiivouksia. Huolellinen ja säännöllisesti tehty porrassiivous tekee asumisesta turvallista ja viihtyisää. Ylläpitosiivouksen tueksi on hyvä välillä katsastaa perusteellisemman siivouksen tarvetta. Peruspesulla täydennetään ylläpitosiivousta poistamalla pinttynyttä sekä kiinnittynyttä likaa. Siivouspalvelultamme voi myös tilata erillistyönä esimerkiksi:

  • Ulko- ja väliovien pesut
  • Yhteistilojen ja rappukäytävien seinien pesut
  • Varastotilojen pesut
  • Yläpölyjen poistot
Palvelupäällikkö

Reeta Sassi

Asiakkuuspäällikkö

Mari Sassi

Myynti

Petri Sakko

Siivouspalvelut yhteydenottolomake

Siivouspalveluiden lomake

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot