Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Paikallista palvelua kiinteistönne parhaaksi

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys, joka tarjoaa täyden palvelun kiinteistöhuoltoa, siivouspalveluita sekä talotekniikan palveluita asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille. Talotekniikan tarjoamat sähkötyöt, remonttipalvelut ja LVI-asennukset ovat saatavilla myös yksityisille kotitalouksille.

Keskeistä osaamistamme ovat pitkäjänteiset, toimivat ja tehokkaat asumisviihtyvyyteen sekä kiinteistön arvon säilyttämiseen liittyvät palvelut ja pyrimme toiminnassamme pitkäjänteiseen sekä vuorovaikutteiseen yhteistyöhön niin asukkaiden kuin sidosryhmienkin kanssa.

Pitkä kokemuksemme kiinteistöalalta takaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Haluamme olla kiinteistöjen ylläpitoon liittyvissä palveluissa ykkösvaihtoehto Oulun alueella ja tarjota asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta.

Kurkkaa yritysvideoltamme miten hommat meillä hoidetaan:

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM Group on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit: yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM Groupin kanssa ei tarvitse miettiä, valitseeko kumppaniksi tutun paikallisen vai ison konsernin. PHM Groupilta saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot